۷ پاسخ

عزیزم ببرش دکتر تا اگه خدایی نکرده عفونت داشت سریعتر دارو بگیره و دورش طولانی نشه و هر دو اذیت بشین.

فقط بهترین کار دکتر بردنه خودسر عمل نکن عریزم

بخور فراموش نکنید و قبل از استفاده از هر داریویی به پزشک مراجعه کنین

سلام عزیز قطره کلرو سدیم استفاده کن دستگاه بخور هم روشن کن شنیدم پماد ب ب کلد هم هوبه

البته برا گرفتگی بینی از قطره دکوسالین (سدیم کلراید ) دکتر گفت استفاده کنم براش.

سینه شو کمی با روغن بادام تلخ چرب کن و‌ با پنبه و یا پارچه تمیز دورش رو بگیر و بخور آویشن بهش بده .من ی دیگ بر میدارم آب ک جوش اومد آویشن میریزم توش بچه رو هم میزارم تو همون محیط بمونه.

سلام عزیزم اولابه پزشک مراجعه کنید ثانیا شبا کلاه بزار سرش بخوابون