۷ پاسخ

سلام ،مقتضای سن شون هست اصلا نگران نباشید،پسر منم همینجوره،هرچیزی که خودش بخواد رو سریع یاد میگیره ولی اصلا نمیشینه چیزی یادش بدم،تا میتونید بصورت غیر مستقیم بهش آموزش بدید مثلا انگار دارید برا خودتون میگید،اصلا بهش فشار نیارید وگرنه از آموزش زده میشه

به نظر من بچه ها باهم فرق دارن .پسر منم ا
ز تلویزیون و گوشی بیشتر یاد میگیره مثلا اعداد انگلیسی...ولی ربطی به حرف گوش دادن یا ندادن از شما نداره الان بچس

عزیزم پسر است دیگر😆😆 این موضوع ربطی به حرف گوش دادنش نداره علاقه نداره الان یاد بگیره اگه تو موضوعات دیگه حرف شنوی نداشته باشه باید روندتون رو تغییر بدید

پسر منم همینطور ،ولی من موقع شعر خوندن درسیش برای خودم باصدای نسبتا بلند وبچگانه میخونم اونم خوشش میاد همراهی میکنه شاید این روش کمکتون کنه،و این هم فقط تو این سن یکم قلدر میشن هرچی بزرگتر میشن عوض میشن نگران نباش

یادگیری هیچ وقت نباید مستقیم باشه تو بازی برای بچه شعر بخونید بچه ها عاشق بازین و عاشق کسانین که باهاشون بازی میکنن

پسر منم دقیقا همینطوره...ولی یکی دیگه غیر خودم بهش یاد بده خوب یاد میگیره.‌‌.هربچه ای یه جوره دیگه...

عزیزم هر بچه ای یه مدله،دختر من از ۵ماهگی حرف زد ولی بچه فامیلمون تا الان گه ۴سالشه درست حرف نمیزنه