۴ پاسخ

به دونه رو خیس کن با آب گرم بزاربمونه ازخودش ژل پس میده بده بخوره واسه سرفه خوبه عناب واویشن و یکم مس چایی بجوشون یکم بهش بده..براش نشاسته درست کن.. لیموشیرین بده..یکم شلغم اخرکار توسوپش بریز همه کارایی ک واسه دخترم کردم الان یکم بهتر شده سرماخوردگیش

عزیز عناب دود کن براش به دونه بهش بده بخوره یه ظرفی آب کن کلپوره بریز داخلش بزار رو بخاری ضد عفونی می‌کنه دمای خونه رو

عناب دم کن بهش بده تا ۷ روز

سعی کنید اگه تب داره با پاشویه یا پوشوندن جوراب خیس تبشو بیارید پایین چهار تخم دم کنید براش و بخور بدید بهش و دارو هاشو سر وقت بدید بدنه بچه ها ضعیفه طول میکشه تا داروها تاثیر کنن صبور باشید