۷ پاسخ

من كه اصلا از مولفيكس راضي نبودم واقعا پس ميده ولي پمپرز عاليه

بله درسته ماله پسره منم پس میده

اگه از پشتش بیرون میده ربطی به پوشک نداره پسرمنم وقتی نشسته باشه پی پی کنه از عقب پس میده ولی خوابیده نمیده

سلام گلم خب دو هم کوچیکه که پس میده،۳ بخر

مال منم از بغل پاش پس میزنه وقتی پی پیش زیاده

منم مشکل توروداشتم سایزسه هم همینطورشد چهارگرفتم دیدم بازپس میده بیخیال مولفیکس شدم حالا دنبال یه پوشک خوب و ضدحساسیتم فعلا دارم مای بیبی استفاده میکنم تایکی پیداکنم.

سایز سه رو ببند . برای چهارتا نه کیلو عه