۴ پاسخ

پماد هیدرو کورتیزن بزن روزی۲.۳بار سریع خوب میشه وخیلیم بدنشو گرم نکن که عرق نکنه

سلام گلم اکثر بچه ها همینطورن،تا وقتی که بتونن کامل سرشونو بالا نگه دارن اون زیر گردنشون عرق میکنه و یکم بو میگیره،اول تمیزش کن و بعدش پودر بچه بزن
برا گوششم روغن بادوم شیرین بمال نرم میشه

اون رطوبت احتمالا همون عرق بچست
لباس بافت یا یقه اسکی اگه پوشیدین شاید به خاطر اون باشه ک بچه گردنش عرقسوز شده.لباسایی بپوشین یقه یکم ازادتر باشه خودش ب مرور خوب میشه یا میتونین پماد آردن ک ررنگش صورتیه و نرم کننده ی صورت و بدنه رو براش استفاده کنین

سلام اگر زیر و دور گلوش دونه زده به خاطر اینه که دخترتون گرمایی هستش و شما زیادی جاشو گرم کردین،برای زبری گوشش هم میتونین پمادNN بزنین سریع خوب میشه