۴ پاسخ

با قطره چکون بهش بده گلم
این عالیه که شیر خودتو میخوره پس سعی کن تغدیه ی خودتو بهتر کنی که شیرت زیاد و مقوی بشه اصلا نیازی به شیر خشک نباشه

سلام دختر منم اینجوریه همش با زبون میزنه بیرون وقتی ک بیداره تا چهل روزگی خوب بود بعد از اون همش تو خواب بهش شیرخشک ب عنوان کمکی میدم

خیلی بهتره که شیرخودتومیخوره خودتوتقویت کن شیرافزای گالاکتومید بخور شیرت زیاد بشه
انگور وانجیر خربزه آب مرغ وخوده مرغ وگوشت بخور

سعی کن شیرخودتو تقویت کنی ک شیرخودت بهش جون بده و اینکه شاید سر شیشش بزرگه