۷ پاسخ

شیر خشک رو عوض کن اگ شیرخشکیه چون یا شیرش بهش نمیسازه یا حساسیت ب پروتین گاوی داره اگ شیرخشکیع شیرراپتامیل پپتی جونیور بگیر براش

آروغشوبگیر, ازدکترهم بپرس به پروتین گاوی حساسیت داره احتمالا

بهش شیر با فاصله بدید. وقتی شیر می خوره نیم. ساعت بعلش کن. اگه شیر مادر می خوره استرس شما رفلاکس رو تشدید می کنه

اگر شیر خودتو میدی تا وقتی پرهیز نداشته باشی بچه در عذابه حتی اگر دارو هم خورده باشه

وقتی بهش شیر میدی زود نخوابونش آروغشو بگییر یه مقدار نگه ش دار بعد بخوابونش

نه چیزیش نده ؛یه ساعت ب یه ساعت بهش شیر بده؛خودتم یکم رژیما رعایت کن

سلام ببرش پیش متخصص هر دارویی رو الکی ب بچه نده