۴ پاسخ

من ک تو اون هفته ها بودم و حتی الانم انقد تهوع دارم و میارم بالا ک کبود میشم و بی حال ولی قرصی ک دکتر دادو نخوردم و تحمل کردم باید ببینی ویارت چیه من ب خونم ویار داشتمو الان خونه مادرم و مادرشوهرمم و کمتر شده فقط شده صبح ها و زرد ابی ک مثل اسیده میارم بالا

دمیت رون قرص بخور ولی بیشتر ۱ دونه در روز ضرر داره
و امپول نرولوبیون بزن ویتامینهای گروه ب باعث میشن حالت تهوع کم بشه

سلام بسکویت ساقه طلایی بزار هر وقت حالت تهوع داری بخور

سلام من اندازه موهای سرم بالا آوردم. حدی بودم که حتی یه میوه هم نمیخوردم چه برسه غذا الان کمی بهترم اما باز حالت تهوع دارم.دمیترون۴ و ب۶ میخورم میگن بعد ۳ماه خوب میشیم