۳ پاسخ

خوب معلومه دیگه وابسته شیر شبش کردی. از شیر شب بگیرش توی روز بیشتر میخوره اینجوری.
۲هفته سختی داره فقط بیدارمیشه شیر میخواد یکم اب بهش بده بیدارشد باهاش بازی کن تاخسته شه بخوابه دوباره با همسرت اینکارو کن که اذیت نشی دست تنها. بهش شیر بده شب یکبار نهایت دوبار نه این همه

گلم ۸ماهه درگیرم.ارزو دارم شب تا صبح کامل بخوابه.مدام بیداره ایتقد ک میترسم برم دسشویی و خواب از سرش بپره.دیشبم تا خود زمانی ک میخواس بیدار بشه فقط غلطید و نق زد😭

منم دقیقا همین مشکل رو دارم