۱۰ پاسخ

یعنی درحداینکع بری دستشویی بیای بخوابی اونم روتوالت فرنگی بشینی

کارای سنگین اصن انجام نده زیاد سرپا نمون از دسشویی فرنگی استفاده کن

نه ففط ب خودت فشار نیار زیاد نشین موقع نشستن تکیه بده ب بالش قشنگ لم بده😁
کارای خونه رو یه مدت بیخیال شو یا اگه میخوایی انجام بدی حتما از یکی بخواه کمکت کنه
از دسشویی فرنگی استفاده کن

سلام عزیزم مشکلت چیه؟من دکتر بهم گفته استراحت مطلق در حد لگن حتی درازکشیده غذاوآب میخورم

متم استراحک مطلقم،فقط واسه دشویی و غذا پانیشم و روزی مثلا یساعت میشینم.

منم همین چند هفته اخر استراحت مطلق کردن گف زیاد سرپا نمون زیاد کار نکن وسایل سنگین بر ندار استراحت بیشتر کن پیاده روی نکنم از پله بالا و پایین نرم

اره باید استراحت کنی مگه جاییت هم درد میکنه‌؟ عزیزم منم ۲۸ هفته م استراحت گفتن بکن بخوام کاری کنم هم نمیتونم از بس کمرم و شکمم درد میکنه بچه م اومده پایین قبلش کار سنگین کرده بودم. امپول برا جلوگیری از زایمان هم زدم

نه فقط زیاد کار نکن که خسته بشی استراحت زیاد باعث میشه تو بارداری فشارت بزنه بالا که اصلا خوب نییت و خطرناکه

ینی پیاده روی نکنی پله نری نزدیکی نکنی واز دسشویی فرنگی استفاده کنی وکار سنگین انجام ندی

فقط برا دستشویی اجازه داری بلند بشی