۸ پاسخ

مامان پرهام عزیزم روشای بچه داری نوزاد با قلق خیلی مهمه همش به دارو نیست

سلام پسر منم همین بود بهم گفتن ۵ قطره غروبا پدی لاکتو بخوره تاثیر نداشت دوباره بردمش دکتر گفت تقسیم کن‌تو طول روز یا ۴ قطره صبح بده ۴ قطره شب خیلی بهتر شده دیگه راحت شدم‌

درسته .زیر یک ماه گریپ میکسچر توصیه نمیشه ولی دکتر ب دخترمن داد و گفت بهش بدم اما محدود, درروز 2بار بهش بدم

فقط کولیکز برای پسرم جواب داد

قطره کولیکز بده عالیه

عالیه خارجیش بگیر بهش بده

این زور زدناش تقریبا تا دو ماه طول میکشه ، منم کلی دارو دادم زیر نظر پزشک ب جرات میگم هیچ کدوم ذره ای اثر نداشت تا این دوران سپری شد ، الان سه ماهشه دیگه زور نمیزنه ،سعی کن قلق گیری کنی ، توی ننو بزارش ، یا تو پتو تکونش بدین دل دردش اروم تر میشه ، دارو هم بده ، هیچی سر خود نده چون خیلی بچه ات کوچیکه ، من آلان تازه عرق نعنا میدم تو آبجوش قاطی میکنم ، گرمیچر اگه دقت کرده باشی کمتر دکتری مینویسه زیاد باهاش موافق نیستن ، گرایپ مکسچر اینارو میدن دایمتیکون از این چیزا برای دل درد اونم بالای یک ماه

پس چرا گرمیچر رو بچه من هیچ تاثیری نداره