۶ پاسخ

سلام عزیزم
من جایی خوندم که وزن کودک تا ۶ ماهگی باید دوبرابر وزن تولد باشه و اینکه اگه شیر خودتونو میخوره خودتون غذاهای چرب مثل سرشیر، روغن گاو، آبگوشت چرب و ... زیاد مصرف کنید غذای کمکی دلبندتون رو هم که میدید باید خیلی مقوی باشه که وزن گیریش خوب باشه
ناگفته نماند که میزان تپلی بچگی ژنتیکی هم هست
نگران نباشید بچه ها همه جوره ملوس و خوشمزن🥰🥰

كم كه هيت اما دختر منم همينطوره دقيقا همينقده هر كاريمممممم بگي كردم اما فك كنم ژنشونه

یه چیز دیگه اینکه بهداشت رو نمودار خود کودک بهتون میگه وزن گیریش چطوره
میتونید با یه پزشک کودک هم مشورت کنید

اره کمه.پیگیرشو وزنش متوقف نشده باشه و اینکه درمانش کن

عزیزم با وزن تولد مقایسه کنید.ژن هم بستگی داره.الان دیگه غذای کمکی هم شروع کنید وزنش بیشترم میشه

وزن تولدش چندبوده؟