۳ پاسخ

اره گلم ازدندوماشه

سلام خواهرم نگران نباش تا جایی که میشه خوب بهش شیر بده اب بدنش کم نشه قطره استامینوفن دو برابر وزنش بهش بده و یا نصف شیاف استامینوفن ۱۰۰ براش بزار ویتامین د۳ هم خودت حتما بخور توی شیرت زیاد باشه بچه راحت تر دندون در میاره...ان شاءالله که خوب میشه اگه بعد سه روز بهتر نشد یه دکتر ببری ضرر نداره .

طبیعی...برا دندوناشه ...مرتب به لثه هاش روغن زیتون بزن کوفتگیشو میگیره.....استامینوفن داخل خونه داشته باش ب محض اینکه فک میکنی تب کرده بهش بده....ماما ب من گفت وقتی میبینی کودک اسهال داره نباید بزاری خودش حوب شه...پودر orsک جلوگیری میکنه از ۲۴ساعت اسهال بچه ب کودکانتون بدید...غذاهای ابکیم نده سیب و موز و‌کته با ماست بهش یده