ببخشید استفراغ حالت پنیری اشکال نداره؟؟

۷ پاسخ

نه گلم اضافه شیری که خورده،طبیعیه⚘

والا من دخترم هر روز حالت پنیری بود همش پیش خودم میگفتم داره چاق میشه وقتی بردم وزنش کردم تو یک ماه صدگرم اضافه کرده بود اصلا من خودمم موندم پس میگن پنیری چاق داره میشه ولی نه نشده بود 😥😥😥😥😥

اتفاقا حالت پنیری ترس نداره چون بچه سیر که شده معده اش عمل هضم انجام داده اضافه ها رو به شکل پنیری میده بیرون خیلی خوبه.ولی اگه شیر رو همونطوری پس بده ممکنه با معده اش نساخته و معده اونو هضم نکرده باشه.

نه عزیزم سیرشده بچه اضافشوبالا اورده،

ن شاید شیری ک خورده زیاد بوده یا معدش جوشیده

نه عزیزم پنیری اشکال نداره نی نی داره وزن میگیره و گوارشش خوبه

اگر خیلی نیس اشکال نداره میگن بچه میخاد تپل بشه اما اگر خیلیه ببر دکتر گلم