۵ پاسخ

سلااام
من بتام ٥هفتگي ٦٧٨٦بود گفتم سه قلوعه ولي يكي بود بايد سونو بري تا مشخص بشه

سلام عزیزم مبارک باشه
من شنیدم بتا بالا دوتا دلیل داره یکی این که احتمال داره ایشالا دوقلو باشه و دومین دلیلش قوی بودن تخمک واسپرم رو نشون میده
به امید خدا که هرچی هست سالم و سلامت بغلش کنی

سلام نه منم 21200 بوودش قبلش خارج رحم دوبارشده بودم ولی الان که انقدبتام بالاببودش رففتم سنوگرافی شیش. هفته بودم همه چیش خووب بودش قلبشم میزد

بتا چیه و از کجا باید بدونیم چنده؟؟؟

خوب بتا بيشتز به سن بارداري ربط داره ، مال منو فقط زده بود بالاي ١٠٠٠ ٦ روز از بارداريم گذشته بود، خوب احتمال داره لقاح شما زود انجام شده باشه