۴ پاسخ

بهترین سرلاک هیرو بیبی که مال ترکیه ست، خیلی مقوی و روش زده برای چه ماه هایی چه نوعش رو باید داد

سلام همه ی سرلاک ها توش شیر هست
من دادم به دخترم دور دهانش کهیر زد بعد از ده دقیقه که دیگه قطع کردم و ندادم چون حساسیت داشت به شیر

عزیزم سرلاک بر اساس سن بچه است روشم بخونی نشته سرلاک گندم از هشت ماه به بالا باید بدی سنگینه برای شیش ماهگی سرلاک برنج باید بگیری که سبک و خوشمزه است

ازمن نصیحت فقط بهش غذاهای که درست میکنی بده من ۵تا سرلاک خریدم ۲۷۵تومان ازروزی که خریدم بچه ام وزنش اومد پایین تا وقتی خودم بهش سوپ میدادم عالی بود