۵ پاسخ

عزیزم با ناخن نخارون چون همش ترک میخوره با روغن زیتون چربش کن ک پوست خشک باعث میشه بیشتر خارش بگیری بعدم ی کیسه حمومی تمیز بخر با اون شکمتو ماساژ بده خارشت کم میشه و ترک هم نمیخوره پوستت

سلام عزیزم با روغن زیتون مرتب چرب کن شکمت

عزیزم اگه جای ترکا میخواره که فقط باید چرب نگهش داری که نخواره ولی اگه جای ترکا نیست و جاهای دیگس بهتره ازمایش انزیم کبدی بدی شاید بالا باشن

وای من که خیلی کم خاروندم اونم باکف دستم نه انگشتام الان شکم بدجور ترک خورده شما میتونی زیر پیرهنی شوهرتونو بکشین رو شکمتون موقع خواروندن

خارش کف دست و کف پا و برخی نقاط شکم نشان دهنده حساسیت به جفت و ایجاد مشکل در آنزیم کبدی
حتما آزمایش بده ک خدایی نکرده برات خطر نداشته باشه