۶ پاسخ

عزیزم بعضی وقتا هم هست که پریود ده روز هم میوفته عقب دوسه روز که چیزی نیست.

فقط با ادرار صبحت ک تازه از خواب پاشدی بزن دقیق تره

خداروشکر که سه روز گذشته و نشدی دو روزم صف کن یه بیبی چک بگیر انشالله مثبت میشه

عزیزم هر دو روز بتا دو برابر میشه بذار دو روز دیگه اگ نشدی صبح بزن ایشالا ک پررنگ بشه

الان ک نگاه کردم دوباره هاله افتاده اخه اگه باردارم پس چرا پررنگ نمیشه

سلام عزیزم ۵روز مهلت داری اولین ادرار صبحگاهیتو تست کن اگه بازم هاله انداخت برو آز ایشالا که بارداری 🌈💫