۸ پاسخ

انجیربخورخیلی خوبه

من انجیر رو توشیر خیس میکردم بزار چند ساعت بمونه بخور.از کمپوت گلابی هم میتونی استفاده کنی فکر نکنم نفخ آور باشه

منم اوایل بارداریم یبوست شدید داشتم دکتر واسم شربت ملین زینلین نوشت خیلی خوبه

برای یبوست خاکشیرو تو اب جوشیده ولرم خیس کن بخور صبح ناشتا. انجیر خیس کن بخور.اما برای زخم مقعد برو دکتر بهت پماد بده چون اگه پیگیری نکنی خدایی نکرده بواسیر میشه.

مصرف جو
الو،
خرمالو،
خاکشیر صبحا
لواشک های ملس،
استفاده از روعن زیتون وماساژ خلاف جهت عقربه های ساعت شکمتتون،
ورزش دوچرخه،
استفاده از پماد انتی هموروئید،
مصرف اب ولرم
استفاده از برگ سنا عالیه

عزیزم منم یبوست شدید گرفتم ی پودر گیاهی بود اسمش سنالین بود با اب قاطی کردم و خوردم یعنی عالی بود خخخخ

من هر روز ی قاشق روغن زیتون خوردم خوب شدم...

وااای منم دقیقا این مشکل رو دارم موندم چی کار کنم؟؟؟همسرم میگه برم پیش دکتر گوارش