۵ پاسخ

فک کنم ۹۰ درصد بچه ها اینجوری شدن جدیدا😣
دختر منم همینجوره از ۴ ماهگی

منم این مشکلو داشتم وقتی نمیگیره اون یکی رو امتحان کن میگیره اگه دوتاشو نگرفت حالت خوابیده روزمین زیرسرشو بلند کن اینجوری سینتو میگیره امتحان کن شاید جواب داد

سلام.منم این مشکلو دارم.روزا کم سینمو میگیره.البته ۲.۳هفتس اینطور شده.امروز بردم‌دکتر.گفت شاید خودت دارو یا غذایی میخوری که باعث شده بوش و طعمش بره توی شیر بدطعم شده و شبا گیج خابه طعم شیرو نمیفهمه میخوره.شیر خشک داد گفت هروقت دیدی سیر نشد بهش بدم

رفلاکس داره ببرش دکترداروبده

دختر منم خیلی بی اشتها شده نمیدونم چه کنم!!
فک کنم همشون یه دوره اینمدلی دارن