۶ پاسخ

پودر بچه فیروز یا لوسیون فیروز و دستتو خیس کن بکش زیر گردنش با دستمال مرطوب پاک کن

اگه عرق سوز شده با تجویز دکتر پماد بزن بعد از اینکه خوب شد هر روز ، روزی ۳ بار یا بیشتر با دست خیس زیر گردنش رو دست بکش بعد با یه دستمال سفید تمیز پاک کن خیلی تاثیر داره گلم

هرروز صبح که دست و صورتشو میشورم گلوشم میشورم و خشک میکنم
هیچی نمیزنم
قبلا که نمیشستم سوخته بود با پنبه و گلاب یت پنبه و کاسنی پا‌ک کردم خوب سد قزمزیش دیگه نزاشتم بسوزه

سلام عزیزم با دستمال نمدار روزی دوبار تمیز کن اگر سوختگی داشت پماد کالاندولا بزن خوب میشه

من پودر بچه فیروز میزنم

با پنبه خیس آروم پاک کن بعدش کرم کالاندولای سیوند بزن خیلی خوبه