۱۳ پاسخ

منم از مای بی بی استفاده میکنم خیلی راضیم

من مابی بی مرسی مامان استفاده میکنم خیلی قشنگه

مای بیبی عالیه منم قبلا مولفیکس بود جذب نداشت

مای بیبی عالیه مولفیکس زیاد جذب نمیکنه

مولفیکس اصلا جذب نداشت مای بیبی عالیه

از پوشکه مولفیکس واقعا پوشک بدیه

من از مولفیکس استفاده کردم از اول و راضی ام اینم بگم که جذبش خوبه و دختر من بیرون رویش زیاده ولی در کل راضی ام

عزیزم مای بیبی بکن پاش منم می سوخت مال پوشکه ربطی به واکسن نداره

از همشون استفاده کردم مرسی خیلی بده اصلا جذب نداره مای بیبی بهتره از مولفیکس بنظرم

واقعا ؟دختر من با مای بی بی کباب شد
بعد مولفیکش خریدم خوب بود
الان بخاطر اینکه مولفیکس واقعا گرونه مرسی میبندم خوبه صبر کن تبش خوب بشه بعد امتحان کن مولفیکس و

من همش مولفیکس عالیه

منم اول زایمان مولفیکس استفاده میکردم
پای بچه قرمز میشد به پوستش نساخت الان مای بیبی استفاده میکنم خیلی خوبه
بچه ی خاهرمم مولفیکس پوست باستنشو قرمز میکرد

من از مولفیکس راضی نیستم. اصلا قدرت جذب نداره. مای بی بی خوبه بهتره تامولفیکس. من شوهرم خیلی حساسه همش خارجی میگیره ولی من هروقت خودم میرم خرید بارلی میگیرم. عالیه