۳ پاسخ

سلام دقیقا پسر منم ی مدت همین طوری شده بود بعد فهمیدم از دندون اینا همش دوره ای هس تموم میشه فقط باهاش راه بیا وقتی این طوری میکنه بی توجهی کن

واااای پسر منم چهار تا دندون داره در میاره دیروز از هشت صبح نق نق و بداخلاقی کرد تا 12شب که خوابید هیچوقت اینجوری نبود پسر خوش اخلاقیه .الان که نگاه کردم دوتاش زده بیرون 😄

پسر منم اینجوریه از دندونهاشه همسرم همش غر میزنه که این بچه چرا اینجوری میکنه و ..... اقتصای سنشون هست گلم