۵ پاسخ

سلام،
ارده با شيره انگور و خرما، آب هويج و پرتقال، روغن گوسفند، فرني آرد برنج با زيره و شير ، كپسول شير افزا
سوپ جو
مرتب هم بده مك بزنه

هر چی فرزندت بیشتر سینه ات رو مک بزنه بیشتر شیر میاد داخلش شیر خشک رو سر ساعت مشخص بهش بده تا گریه کرد فکر نکن گشنه هست شاید گوشش یا دلش درد میکنه سعی کن بفهمی شیرت آبگوشتی هست یا برنجی غذا زیاد بخور خیلی زیاد به قول قدیمیا میگن زن دهن شیرده باید همش بحره یعنی مجمبه

قطره شير افزا بخور
دمنوش رازيانه
نخود آب و گوشت قرمز و ايناهم براي شير خيلي خوبه
سعي هم بكن بيشتر از خودت شير بخوره
چون هربيشتر مك بزنه بيشتر شير توليد ميشه

اب هویج و بادام زیاد بخور من قطره شیرافزا با قرصش روهم گرفتم میخورم تاثیر داره

شیر خودتو بدوش، بیشتر از شیر خودت بده بخوره تا جریان پیدا کنه وگرنه خشک میشه