۶ پاسخ

ديروز دكتر به من گفت بايد اينطوري وزن بچه رو حساب كني هر هفته ٢٠٠ گرم هرماه ٤هفتس درماه ميشه ٨ هفته ٨ رو ضربدر ٢٠٠ ميكني ميشه ١٦٠٠ گفت ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم اول كه به دنيا مياد وزن كم ميكنه اون باد دخترتون الان وزنش چقدره

خودم رفتم روی وزنه ۷۰ کیلو بودم ،با دخترم رفتم روی وزنه ۷۵ کیلو بودم حالا نمیدونم این ۵ کیلو درسته یا نه

بچه باید اژ ششصد گرم به بالا اوایل تا چهار ماه ورنشون بره بالا ببین اول شش ماهگی باید دوبرابر وزن اولیه باشن
نگران نباش

۴۸۰۰باشع عالیه

رو جدول رشدش نگاه کن منم ۲۸۰۰ بود بعد از ۴۰ روزه گیش که بردمش شده بود ۴۲۰۰

سلام ببخشید مامان سلین میشه بگی از چندماهگی بچتون گوشت گرفت تپل شد؟ وزن دوماهگیش چقد بود؟