۱۱ پاسخ

به من گفت مثانت خالیه گفتم آره بعدموقع سونو کفت برو خالی کن دوباره بیا یعنی میخوان خالی خالی باشه

باید خالی باشه به منم گفتن‌اگه پر خالی کن

نباید خیلی م پر کنی نیم ساعت قبلش دولیوان اب قبلش بخور برای سونوهای بالاتر اصلا لازم نیست

من که سونو آنومالی دادم اصلا نگفتن مثانه پر باشه یا خالی فقط گفتن یه چیز شیرین بخور و بیا دیگه اسم مثانه رو نیاوردن 😑

عزیزم به من گفت باید خالی باشه برای ان تی گفت باید پر باشه

عزیزم هروقت میری سنو اول یه چیز شیرین وبعدآب بخور.بله باید پرباشه

نه عزیزم به من نگفتن مثانه ات پر باشه، البته بستگی به سنو گرافیت داره، انشا اله همه چیز نرمال باشه عزیزم

خالی باشه عزیزم من پر بود گفت برو خالی کن

اینم باید خالیباشه

عزیزم به من گفت مثانتو خالی کن

به من چیزی نگفتن حتی نگفت شیرینی بخور