۳ پاسخ

عزيزم پسر من از دوماهگي اب از دهنش ميومد دكتر گفت رفلاكس داره،شربت رانيتيدين داد تا ٢٨ روز دادم بعد از اون گفت نياز به دارو نداره الان كه ٦ ماهشه خداروشكر خيلي بهتر شده

عزیزم بخاطرآب دهان رفتن که دارونمیدن اگه اینجوره پسرمنم دائم آب دهنش آویزونه بنظرمن ببرش پیش یه دکترمتخصص داروی الکی هم نده بایه پزشک متخصص مشورت کن

سلام عزیزم پسر من ک همینجور دکترش بهش رانیتیدین داد یه 20 روزی استفاده کردم و الان خداروشکر خوبه