۱۷ پاسخ

موز ،کشک،کته ماش بده
چایی و نعنا رو بو بده ،دم کن و با نبات شیرین کن بده بهش

عزیزم دواش پودر سنجده.پودر سنجد بریز تو فرنی یا حریرش بده بخوره.عالیه سنجد
قطره پدی باکتم هر هشت ساعت ده قطره بده

سیب درختی رنده کن بزار رنگش تیره بشه هم آبشو بهش بده هم خود سیب اینم زود واسه اسهال جواب میده

انشالله به حق امام حسین زودی خوب بشه بهش شربت پدی لایک بده ۸ قطره واسه سوختگیشم این دوتا پماد قاطی کن خیلی زیاد بهش بزن خیلی سریع جواب میده حتما این دوتا پماد بگیر تریامسینولون..‌‌‌سیلورسولفادیازین یک درصد

عزیزم برای سوختگی پاهاش پوماد ریکاوپومادموضعی بگیربزن وبرای اسهالش که قطع بشه کپسولYomogiبگیر داخل اب میوه سوپ ماستش بریز بخوره یا هویج ابپزباسیب زمینی بپز روش بریز بخوره قطع میشه اسهالش

عزیزم موز ،پودر سنجد خیلی خوبه ان شاالله که زودی خوبه شه😍

برای سوختگی پاش هم پماد تریامیسینولون ان ان +کلوتریمازول. سریع و سه خوبش میکنه

موز بهش بده کته ماست هم خوبه
تو ماست هم سماق بریز بده بهش معجزه میکنه
از داروخانه هم پودر ors بگیر بهش بده بخوره ک آب بدنش خشک نشه

دختر من اسهال شدید گرفت جوری که فقط دستشویی که میکرد اب بود...هردارویی دادم بهش بدتر شد....لعاب برنج بهش دادم دوسه ساعت بعدش اثر کرد دستشوییش سفت شد...باورم نمیشد که اینقدر لعاب برنج میتونه تاثیرگذار باشه...شماهم حتما امتحان کن

بهش آب فراوان بده با سرنگ شده به زور که أب بدنش کم نشه...لعاب برنج..بده بهش

ای وای پسر منم از 5 شنبه دچارش شد و جمعه سرم زدیم واسش از دیروز بهتر شده مراقب اب بدنش باشین هر چقدر میتونین مایعات بدین بهش چوب نعنا رو بجوشونید با نبات کم بهش بدین برای سوختگیش هم من کالاندولا میزدم چون خیلی شکمش خیلی کار میکرد فایده ای نداشت ولی شنیدم وازلین خوبه انشالله که زود خوب بشه

بهش سنجد بده اول صبح که بیدار میشه و چند بار تو روز بهش بده
شیر خودت رو میخوره یا شیرخشک؟

موز، سیب رنده شده بهش بده، ماست چکیده با نعناع خشک، خاکشیر بااب سرد، کته باشوید ماش بهش بده جوجه کباب، هویج واسه سوختگی ام مرتب بشورش روغن نباتی واقعا معجزه میکنه

عزیزم ایشالاه زود خوب بشه وازلین بچه بزن عالیه اگه خوب نشد این کرم بخر ۱۷۰ تومنه ولی معجزه میکنه من دخترم سوخته بود شدید زدم صبح خوب شد

موز بده سیب رنده کن بده بهش

برای سوختگیش زرده ی تخم مرغ بزن سریعا خوب میشه
سینه ی مرغ سرخ کن بده بخوره چرخ شده اش داخل سوپش بریز با سیب زمینی و برنج غذاهای سفت بده قند سوخته هم عالبه

غذاهایی که اسهال و قطع میکنه رو امتحان کردی؟