۶ پاسخ

نهایت دو روز . زیاد با دو ماهگی فرق نداشت واسه دخترمن . حتی همون تب کم هم نداشت خدا رو شکر

روغن حیوانی دور جای واکسن نه جای واکسن واسش بمال گرمش کن اگه هم میزاره 2 یا 3 ساعت درحد اینکه پاشو زیاد تکون نده قنداقش کن فردا خوب خوب شده. فقط هربار که میخوای عوضش کنی واسش روغن حیوانی بمال تا دردشو بکشه

بستگی به بچه داره پسرمن زد توی ماشین خوابید دردکمی داشت اما تب وبیدقراری نداشت

مراقبتش کنی تا فردا شب خوب خوبه

پسر من دو روز اذیت شد

تا پنج شنبه خوب میشه دردش فقط دو روزه اوله نهایت روز سوم بهانه بگیره