۹ پاسخ

برای بعضی ها پیش میاد انومالی دقیق تره

سلام واسه منم همین طور بود اره ان تی دقیق نیست

عزیرم سونو انومالی دقیقتره ان تی رو با درصد میگن..

سونو ان تی دقیق نیس انومالی دقیقه

سلام اره احتمالا بند ناف لایه پاهاش بوده .خطای دید

سلام من سو نو ان تی گفت احتمال زیاد پسره.ولی آنو مالی گفت دختره.البته من و شوهرم خیلی خوش حال شدیم ک دختره

به منم ان تی گفتن پسره انومالی گفتن دختره ولی دوباره رفتم سونو واسه اینکه مطمئن شم گف دختره.انومالی دقیق تره.

تو 13 هفته اندام جنسی دختر و پسر شبیه همه به مرور برای دختر تغییر پیدا میکنه بعضی دکتر ها هم از زاویه اندام می‌فهمن برای همین معمولا تا 18 هفته نمیشه مطمعن بود

آنومالی دقیق تره من هفته ۱۲گفت ۷۰%دختره ۱۸هفته معلوم شد پسر بود