۶ پاسخ

سلام. دختر منم از اولای سه شروع کرد ب دست خوردن. گرسنه نیستن همیشه بیشتر خوششون میاد تازه دستشونو کشف کردن😂

نه بخاطر لثه هاشونه داره سفت میشه بعدم که میخواد دندون دربیاره، حالا حالاها دست خوردن ادامه داره

سلام گشنه نیست عزیزم. اون دستاشو شناخته عادت کرده به خوردن دستش

نه عزیزم طبیعیه دست بخورن اون متوجه شده دست داره یالثه هاش میخاره

همه بچه ها از وقتی دستتشونو میشناسن میکنن تو دهنشون نگران نباش گشنه بشه گریه میگنه با دست خوردن ک سیر نمیشه😀👍

عزیزدستشومیکشه به لثههاش داره سفت میشه لثه هاش