۴ پاسخ

سرلاک برای بچه های رفلاکسی خوب نیست اما خب اگه حساسیت به پروتییین گاوی نداره که ظاهرا داره چون شیر خشک آپتامیل پپتی میدی،از سرلاک برنج شروع کن برای تست کردن اگر که ایشالا مشکلی پیش نیومد ادامه بده.اما به نطر من اصلا سرلاک نده ارزش غذایی نداره این جور چیزا

سرلاک به ماه بچه هستش.اول برنج .بعدگندم وبعدغلات....

من سرلاک هرو بهش میدم خیلی خوبه ۳۷ تومن

سلام خانومی سرلاک ها اکثرا تو یه قیمتن. حالا شما چون تازه میخوای شروع کنی. از گندم شروع کن. بعد به دفعات بعد گندم و میوه بده. من الان خودم به کوچولوم گندم میوه میدم خیلی هم دوست داره