۴ پاسخ

سلام احتمالا چیزی یا حرکتی از کسی دیده که اینجوری شده؛پسر منم همینجوری بود یه روز وسط بازی ازش پرسیدم گفت مربی دعوام میکنه شما هم تو شرایط مناسب ازش بپرس احتمال زیاد دلیلی داره که نمیره زورش نکنید بهش اطمینان خاطر بدید که همیشه پیشش هستید و هیچوقت بچه رو به زور جایی نزارید این کار فوق العاده اشتباهه اگه شرایطش درست نشد پیش مشاور ببرید که واسه مدرسه رفتن دچار مشکل نشید

برای بحث مهد بیشتر مادرها مشکل دارند.احتمالا یه اتفاقی براش تو مهد کودک افتاده که ترسید.شما سعی کنید باش مهد کودک بريد ولی داخل کلاس باش نريد بگو من بیرون کلاس منتظر شماهستم وبزاريد به شما اعتماد کنه که شما بیرون منتظرش هستید.وقتی اعتماد کنه که شما همه جا مراقبشان هستید بعد یه هفته ازشون قول بگیرید که من توروميبرم بعد مهدکودک خودم میام دنبالت. بحث تشویق و جایزه هم خیلی معجزه ميکنه

سلام با دخترتان صحبت کنید و بهش اطمینان بدید که به موقع میرید دنبالش و بهش تفهیم کنید چون تو سن رشد هست مهدکودک جای خوبیه برای اینکه بتونه با بچه‌های هم سن خودش ارتباط برقرار کنه و بازیهای جدید یاد بگیره و شعر و نقاشی و رنگ آمیزی، مخصوصا اینکه تو مهد گروهی بازی میکنن و کار انجام میدن ، پسر من از ۹ مهر سال گذشته می ره مهد البته چون شاغل هستم مجبورم ، اتفاقا دو بار پیش اومد که کارم طول کشید و یه کم دیرتر از همیشه رفتم دنبالش و وقتی منو دید اخم کرده بود و به قول خودش قهر با شما ولی توضیح دادم که تو ترافیک گیر کرده بودم و با یه شکلات آشتی کردیم

عزیزم بهتر به روانشناس کودک رجوع کنید مشکل دخترتون طبیعی خیلی ها میترسن تو این سن ولی بهتر با توجه به ترس شدیدش حتما مشکلش با دانش بهتری حل بشه که تو اینده مشکل بزرگتری نشه براش