۷ پاسخ

مهم سلامتی بچه ها ی توپلی بودن مهم نیست

عزیزم فعلاغیرازشیرخودتون وشیرخشک نمیتونیدچیزی بدین.اینکه فرزندتون ب اندازه کافی شیربخوره وبه اندازه کافی بخوابه خودش ب وزن گیری کمک میکنه

خودتون میتونید سویق شیرافزا بخورین تا هم شیرتون غلیظ بشه و هم زیاد بشه

سلام میتونی هفته ای دوبار بهش ترنجبین بدی هم شکمش کارمیکنه ورودل نمیکنه هم تپلی میشه

همون شیر خودت و شیر خشک میتونی بدی به نوزاد ۳ ماهه چیزی جز اینا نمیشه داد

عزیزم خودت روغن زرد گوسفندی مصرف کن شیرتو تقویت کن خرما بخور شیرت چرب بشه بچه تپل میشه

زوده هنوز عزیزم مگه اینکه دکترش بگه اونم در شزایط خاص مثلا بچه رفلاکس داشته باشه یا خوب وزن.نگرفته باشه با مشورت پزشک بعد چهار ماهگی غذای کمکی رو میتونی شروع کنی