۶ پاسخ

رازیانه بخور شیر افزا .تخم کدو .اب هویج اب انار.دلستر ساده همون تلخ.شیر برنج بخور.ابگوشت بخور.

عزیزم اگه بچه سینه ت رو مک نزنه این پیام به بدن ارسال میشه که شیر کمتری تولید کنه هرچی بیشتر مک بزنه بیشتر شیر تولید میشه بذارش مک بزنه قشنگ بعدش با قطره چکون بهش شیر خشک بده که گشنه نمونه حتی با شیر دوش بدوش شیرتو به نظرم

سلام عزیزم
پسر منم شیر خشکی هست ، منم مثل شما شیرم کم بود مجبور بودم شیر خشک کمکی به پسرم بدم ک دیگه کم کم شیر خودمو ول کرد ، البته شیر زیادی هم نداشتم ، اما از چند نفر شنیدم ک کپسول شیر افزا خیلی خوبه و تأثیر داره .

خب غذاهایی مثل تریت بخورمثلا ذرت حیلی شیروزیادمیکنه.بستگی به غذات داره

سلام عزیزم مایعات زیادبخور گلم سوپ آبگوشت شیرتو زیاد میکنن از داروخونه هم میتونی قطره شیرافزابخری

بچه هرچی بیشتر مک بزنه شیربیشتری تولید میشه کپسول شیر افزا بخر مایعات زیادمصرف کن اب هویج هم خیلی تاثیر داره