۴ پاسخ

مامان ها یکی از خانم تو پاسخ این مامان گفته بادمجون و خربزه هم ضرر داره ماه های اول آره؟ من عاشق بادمجونم😥

وییییییی اونقدر ضرر نداره ک اینطوری تحمل کردی بخور عزیزم نمیخوای ک بشینی چندبسته بخوری

هرچیزی به اندازه اش بایدمصرف بشه..و اگه زیادبخوری بده

خب بخور
میدونی من سقط داشتم و اوایل نباید خربزه و بادمجون میخوردم چون بده برای رحم تازه کورتاژ شده بودم ولی به دکترم وقتی گفتم خیلی هوس میکنم
گفتش چیزی که هوس میکنی بخور حتی شده یه قاشق هم بخور تا هوست برطرف بشه اونجوری بیشتر روت فشار میاد چیزی که دلت میخواد و نخوری