۴ پاسخ

عزیزم تمرین های لگنی رو انجام بده و روی توپ بشین دوش اب گرم بگیر و پیاده روی کن انجام ورزش اسکوات هم خیلی موثره ... همه ی اینا میتونه بهت کمک کنه که فرزندت تو کانال زایمانی قرار بگیره

سلام عزیزم کار خوبی میکنی طبیعی دوست داری.منم رفته بودم بیمارستان بچه اولم رو زایمان کنم گفتن نیومده تو لگن اومدم خونه زیاد راه رفتم و دوش آب گرم گرفتم دو روز بعدش زایمان طبیعی کردم

از سزارین بدت میاد ؟؟؟؟؟منو ببین که رفتم به دکتر التماس کردم سزارینم کنه

واه تواولین نفری هستی که سزارین نمیخوادمردم میرن پنج شیش تومن هزینه میکنن سزارین اختیاری بشن توبرعکسی😏