۶ پاسخ

منم طول سرویکسم شده ۲۷
دکتر گفت استراحت مطلق و شیاف بزارم هرشب

فقط استراحت کن توالت فرنگی فقط استراحت جواب میده به خودت فشار نیار

سلام عزیزم منم طول سرویسم خیلی پایینه از ۱۸هفته طول سرویسم شده ۸ولی خوشبختانه من سرکلاژ هستم با این حال استراحت مطلقم و شیاف و قرص استفاده میکنم حموم رفتنم ۱۰روز یکباره در حد ۱۰دقیقه وخوشبختانه الان ۲۹هفته و ۳روز هستم وتا حالا تونستم بگذرونم به امید خدا اون چند هفته باقیمونده رو هم میگذرونم استراحت خیلی مهمه

بارسنگین اصلا بلند نکن سعی کن بیشتر دراز بکشی..و اینکه اگرم نشستی بیشتر از ۴۵ دقیقه نشه..سروپا نباش استزاحت کنی خوب میشی نگران نباش

عزیزم بایداستراحت کنی وکارسنگین اصن انجام ندی ک یه وق نیادپایینتر!منم شیاف وامپول استفاده میکنم دکترم گفته زایمان زودرس داری حالاتوکل بخدا انشالله ک این هفته هاهرچه زودترتموم شه ونی نی هممون ب موقع دنیابیاد

ممنون از راهنماییتون مامانای مهربون❤