۸ پاسخ

سلام دوستم خوابیدن به پهلوی چپ باعث میشه که خون رسانی به جنین بهتر انجام بشه و برای خودمون هم بهتره چون فشار رو از روی معده برمیداره و احتماله بازگشت اسید معده به مری رو کمتر میکنه،طاق باز خوابیدن شریان های اصلی خون که پشت کمر هستن رو یکم کاهش میده چون سنگینی شکم میوفته روی ستون مهره ها و کمر برای همین میگن که به پهلوی چپ بخوابیم که از زمانی که یکم سنگین شدیم باید رعایت کنیم مثلا تا ماه سوم اصلا سنگینی وجود نداره که نگرانه حالته خون رسانی به جنین باشیم ولی دلیلی نداره خودتو اذیت کنی تا وقتی اذیت نشی میتونی هر جور راحتی بخوابی من خودم الان اصلا نمیشه طاق باز چون نفسم بند میاد ولی برای استراحت دادن به کمر و یا انجام ورزش میشه حداکثر ۲۰ دقیقه در روز طاق باز شد اما شب هر جور خوابیدی در هر وضعیتی بیدار شدی نگران نباش مشکلی نیست.

عزیزم طاقباز و دمر خطر داره پهلوفرقی نداره فقط پهلوی چپ خونرسانی ب جنین بهتروراحتتر انجام مبشه

چپ یا راست هرکدوم راحتی بخواب فقط طاق باز نخواب،من خودمم بیشتر راست میخوابم اخه دخترم همش سمت چپمه یجوری خودشه سمت چپ قلمبه میکنه اصن نمیتونم بخوابم خخ

عزیزم من ازاول بارداریم تاالان به پهلوی راستم چپ اصلا نمیتپنم چون نفسم می گیره دوساعت پهلوی راست ده دقیقه چپ

وای عزیزم این حرفا چیه بخدا با این استرسا خودتو اذیت میکنی .میگن پهلوی چپ خونرسانی ب جنین بهتره و خوابیدن ب پهلوی راست هیچ ایرادی نداره فقط طاق باز و دمر نباید خوابید.

نبابا اوناحرفه بخواب

ن فداتشم مشکلی نداره، فقط طاق باز نخواب❤

به این دلیل میگن به چپ بخوابید که رگ بزرگی که خون رو به جفت و پایین تنه میرسونه سمت راسته میگن فشار از روش برداشته شه ولی راستم بخوابی مشکلی براش پیش نمیاد . پهلوی چپ حالت ایده آله! حتی طاق بازم تا ده دقیقه میتونی بخوابی