۶ پاسخ

برامنم اینجوریه بچم خیلی تکون میخوره امشب وبه واژنم فشارمیادالانم داره سکسه میکنه😨

منم دخترم دیشب همش تکون میخورد تکون هم چه تکونی فک میکردم میخواد شکمم رو جر بده 🤣 به دکترم گفم گف برو نوار قلب بگیرن رفم خداروشکر خوب بود توهم اگه علائم زایمان نداری فقط برو نوار قلب که خیالتم راحت باشه

عزیزم ما که تو دلت نیستیم، ولی اگه خودت فکر میکنی غیر طبیعیه تکوناش برو درمونگاهی بیمارستانی جایی چکش کنن

عزيزم يه سر برو بيمارستان يه سونو كنن وضعيتت مشخص بشه

چهل هفته ی موقع زایمانته برو بیمارستان احتمال داره زبونم لال بچه مدفوع کرده باشه

نه نیفتاده عزیز درد نداری؟؟؟