۴ پاسخ

آره گلم ازعلائم دندون هس اماتابخواد دربیاد طول میکشه شایدتایکماه دیگه هم خبری ازدندون نباشه امالثه هاشون داره آماده میشه برای دندون درآوردن

عزیزم برا پسرم دور فکش تا بنا گوششو با روغن بابونه چرب میکنم ی قطره هم استامونیفن میریزم رو مسواک انگشتیش لثه هاشو ماساژ میدم اینجوری خیلی آروم میگیره

مال منم همینجوریه نمیدونم والا نوک سینه مو گاز میگره انگار وقتی شیر میخوره بیقراری میکنه خیلی صدا دار شیر میخوره

فعلا برای دندون دراوردن زوده. داره لثه سفت میکنه. دندونی بهش بده.