۱۲ پاسخ

شیاف گلیسیرین بزارین جواب میده فقط نازکش کنید

عزيزم قطه پدي لاكت هر ١٢ساعت بهش بده هم براي يبوسته هم سيسم ايمني بدنشو تقويت ميكنه و هم نميذاره سرمابخوره.،،براي سيستم گوارشي هم عاليه

اصلا نگران نباش و اگر با تحریک مقعدش با روغن زیتون شکمش کار نکرد.شیاف گلیسرین نوزادی از داروخانه تهیه کن و نصفه اون رو براش بذار بلافاصله شکمش کار میکنه.

شکمشو ماساژ بدید،در جهت عقربه ساعت(یکبار از ساعت ۱۰ تا۶ دفعه بعد از ساعت ۷تا ۶،بطور متناوب) به حرکت روده کمک می کنه، به هیچ وجه در جهت عکس ماساژ ندید جون اوضاع رو بدتر می کنه... واینکه با انگشت کوچیکتون مقعدش رو تحریک کنید

سر یه گوش پاک کن رو به روغن زیتون آغشته کن و به آرومی که اذیت نشه 2بار به داخل مقعدش فرو.کن و بیرون بیار. سر گوش پاک کن پی پی میشه و نهایت تا چند ساعت بعدش پی پی میکنه. گاهی اوقات هم چند دقیقه بعد

گوش پاک کن و فشار ندی تو یکم تو مقعدش بچرخون اروم

وازلین نداری ی صابون اب نزنه بردار چند قطره اب بریز روش گوش پاک کن بمال بهش کف کنه بعد بکن تو مقعدش درجا پی پی میکنه

یکم شکر تو اب جوشیده ولرم حل کن بهش بده سریع شکمش کار میکنه

اگه شير خودتو ميخوره تا يه هفته طبيعيه دكترها ميگن اما بچه خودش اذيت ميشه من ترنجبين دادم خوب بود دختر من ١٠روز يه بار كار ميكنه

با روغن زیتون چرب کن شکمشو و پهلوهاش و پشتش دختر منم همین جور بود دیر دیر مدفوع میکرد همین کار کردم الان خوب شده

بچه منم همین طور شده...احتمالا سیستم گوارششون داره شبیه ما میشه... فقط سعی کن خوب ارغشو بگیری و اینکه با احازه پزشک تنقیش کن اگه خیلی وقته

به گوش پاک کن وازلین فیروز بزن بکن تو مقعدش یکم بچرخون پی پی میکنه