۵ پاسخ

با دکتر مشورت کنید خیلی بهتره، ممکنه با نظر یکی، خدایی نکرده دوره درمان طولانی تر بشه

دوست عزیز بهتره علمی به قضیه نگاه کنی و حرفای صد سال پیشو باور نکنی. زرد ناشی از چیه؟؟؟؟ هموگلوبین خونه.‌بیلی روبین خون که بالا میره زرد میشن بچه ها. از سر شروع میشه میاد پایین و مجددا از همون سر هم رفع میشه.‌
حجامت گوشو ختنه و این حرفا چیه اخه..... از بی اطلاعیمون هر کاریو نکمیم اول تحقیق بعد عمل.‌
فقظ اگه بالاس زردیش باید بره زیر دستگاه. اگرم خفیفه با مکرر شیر خوردن چه شیر خودت چه شیرخشک.که با دفعات دفع از بدنش خارج بشه. اگر خفیفه و پزشکش گفته مشکلی نیس پس نیس و نگران نباش و به اظهار نظر اطرافیان در مورد رنگ بچت اهمیت نده.
داروی گیاهی نده شیرخشتو‌ ترنجبینو اینا به بچه عفونت روده میدن.‌فقط خودت بخور ک اثرش بره توی شیرت.‌
مستار هم استفاده کن کلا.

من شنیدم میگن یقاشق چای خوری عرق کاسنی بدی بهش یا دستو و پاشو با عرق ترنجبین بشوری برای زدی خیلی خوبه

آره دختر منم اینجوری بود زردیش 20 بود 8روز موند زیر دستگاه فایده نمی‌کرد آخرش از گوشش حجامت کردیم همونجا زردی قطع شد

الهی. بگردم. انشالله زودتر رفع بسه و خودتو و پسر کوچولوت آرامش بگیرید