۴ پاسخ

وای حتما رعایت کن که خیلی سخته بچه زردی بگیره..زردی دو روز بعد زایمان معلوم میشه ..کاچی اینا نخور اصلا گرمی خیلی کم بخور بعد زایمانت انار زیاد بخور

عزیزم تا جایی که میدونم زردی بر اثر یه نوع تفاوت خونی مادر و بچه بوجود میاد.. من سر بارداری اولم همه موارد رو طی بارداری رعایت کردم با اینحال بازم پسرم زردی گرفت، بستری نشد اما زردیش تا عدد 12رسید و بعد کم شد.. خاهرم هیچی رعایت نکرد و بچه ها خداروشکر اصلا ذره ای زردی نگرفتن

عزیزم توی ماه ۹ اگه بتونی خروس هم بخوری مطمئن باش بچه زردی نمیگیره

برای زردی نگرفتن بچه عرق کاسنی خیلی خوبه که مادر هرروز قبل غذا یک استکان بخوره،بعدشم وقتی بچه به دنیا اومدزیاد گرمیانه نخورین در حد معمول بخورین بچه زردی نمیگیره