۱۰ پاسخ

سلام اول اینکه بچه ی خودتو هیچ وقت با بچه های دیگه مقایسه نکن
دوم وزن گیری دختر و پسر یکم فرق داره باهم
سوم اینکه بستگی به وزن و رشد بچه داره لباس پوشیدن عزیزم

سلام عزیزم لباسا سایز فرق می‌کنه من ی لباس صفر دارم با لباس شماره یک هم اندازه هست

من تا حدود ۳۰ روزش لباس بیمارستان و یه پیراهن دکمه دارش اندازش بود بقیه همه بزرگ بودن حتی اونا که به اسم صفر خریدم.الان هنوز دارم صفر هارو میپوشونم و یکی دوتا سایز یک که دوختشون کوچیکه

دختر من یه دست سایز صفر داره
امروز متوجه شدم داره کوچیکش میشه زیر پوش رکابیش قدش کوتاه شده.
بقیه لباساش سایز یک به بالاست.
البته کنار صفر یک هم تنش میکنم.

40روز بعدش لباس جدید گرفتیم

منو باشین اندازه بچه یک ساله رو میپوشونم.

من یه سرهمی سایز دو داشتم دیروز اومدم تن پسرم کنم اندازه اش نشد. قدش کوتاه بود براش.هنوز این هفته دو ماهش تموم میشه. بستگی به رشدش و قدش داره. بچه زود رشد می‌کنه. به نظرم لباس کم باشه بهتره. بعضی لباساش رو فقط دوبار پوشید 😐😄

من اصلا صفر نپوشوندم سایز ۱ گرفتم اونم دیگه تنگ شده باید براش امروز فردا لباس بگیرم

تا دوماهگی من صفر پوشوندم

بستگی ب وزن بچه داره