۵ پاسخ

سلام عزیزم اصلا نترس پسر من سر دوماه منو روانی کرد ولی چهار ماهش عالی بود ب خدا توکل کن قبل از رفتن دوبرابر وزنش استا بده بعد ک برگشتی هم چهار ساعت ی بار بده روز اول کمپرس سرد و روز دوم گرم بذار انشالله ک ب حق امام زمان اذیت نمیشه

من پسرموشنبه بردم دوتابودتوهردوتا پا فقط موقع واکسن گریه کرد قبلش استا دادم دمای بدنشم نسبت به واکسن دوماهگی بیشتربالا رفت اماتب نکرد تا دمای بدنش بیشترمیشد لباساشو کم مبکرد استا هم هر چهارساعت میدادم

من امروز واکسن چهارماهگیشو زدم تا الانکه خداروشکر خوبه چیزیش نیس

اگه پاهاشو ببندی که تکون نده و کمپرس آب سرد رو روز اول دائم روی پاهاش بذاری و قطرشو به میزان کافی یعنی دو برابر وزنش قطره بدی کمتر اذیتت میکنه

بایدببری یکی ودوروزم گریه کنه چی میخادبشه بهترازاینکه یه عمرحسرت بخوری چراواکسنش نزدم.لطف کن بچه روببربهداشت واکسنشو بزن.