۵ پاسخ

منم خیلی دلم سوسیس کالباس میخواست ولی تا الان مقاومت کردم به نظر من نخوری بهتره چون با یه ذره دو ذره هوس آدم نمیره

سلام اره در حد هوست بخور اینطوریم نیست ک نباید اصلاااا لب بزنی زیادیش صددرصد ضرر داره ولی یکی دوبار اشکالی نداره

حساس نباش من هر موقع هرچی دلم هوس کرد میخورم،اگه خیلی حساسی از اونایی ک سوسیس کالباس خونگی درست میکنن بخر قیمتش بالا هست ولی خیالت راحته

سعی کن کم بخوری

آقا بخور نوش جونت من که همچی میخورم بدبه دلت راه نده