۱۲ پاسخ

عزیرم یکبار پماد آد امتحان کن واسه سوختگیه .مامان من میگه ما قبلا فقط اینو میزدیم بچه خوب میشد .منم واسه اهورا همینو.میرزن و خدای عالیه

سلام عزیزم اخی عسبسم سرنج بگیر بزن یم وبس والا

قارچه کلوتریمازول بزن

سلام دختر منم دقیقا همین جور میشه وقتی پوشکش میکنم و داخلش پی پی میکنه دیر میشورمش ولی دیگه کلا یه روز باز میذارمش کالاندولا میزنم براش بعد هرشستنی تا اخرشبم تقریبا خوب میشه

فقط بزارش باش وپمادبزن تابهبودیش

دحتر منم دقیقا مثل دختر شما بود من پماد ایروکس روبهم پیشنهاد کردن من براش گرفتم وزدم ۲روزه خوب شد....شماهم از اون استفاده کنید انشااله که خوب میشه.........

آخی عزیزم. اگه گیاه آلوورا داری ی تیکه ببر شیرشو مثل کرم بزن رو قرمزی ها ب امید خدا خوب میشه

قشنگ بشور براش بزار یکم کاللندولا بزن هر موقعه کثیف کرد عوضش کن

پماد ایروکس بزن بهش.عالیه

چیزی نمیخوره ک حساسیت زا باشه
روغن جامد امتحان کن
داخل نره

عزیزم سر به سرچ بزن اون بالا جواب زیاد دادن مامان ها

عزیزم دختر منم همینجوری شده و یک هفتس خوب نمیشه جوشاش قرمز ترو ملتهب تره.دلیلش رو فهمیدی؟چی کار کردی خوب شد؟