۴ پاسخ

سیر نمیشه حتما یا جاییش درد میکنه.دخترمنم اینجوری شده بود ی مدت الان ی هفته میشه شبا بهش شیرخشک میدم بهتر شده

پسره منم ماشالله شب تاصبح خوب میخوابه خودم یکی دوبار برا شیر بیدارش میکنم ولی در طول روز اصلا خواب نداره میخوابونم ده دقیقه نمیکشه بیدار میشه

والامن نمیدونم طبیعیه یانه چون پسرمنم تاالان نشده دوساعت کامل بخوابه همش بیدارمیشه حسرت خواب روبه دل منم گذاشته تواین چهارماه😪

شاید قشنگ سیر نمیشه راستش من همیشه شب ها ساعت 12 60سیسی شیر خشک م یدم تا ساعت 5:30میخوابه بیدار میشه شیرخودمو میدم باز میخوابه