۷ پاسخ

لباس زیاد تنش نکن اتاقم زیاد گرم نباشه انشاالله که تبش بالانره😍

عزیزم تب محسوب نمیشه ولی مراقب باش بیداربمون هر نیم ساعت چک کن

عزیزم شلوارشو در بیار لباسم زیاد براش نپوش هر چند دقیقه تبش رو چک کن منم دخترم همینجوری بود به دقیقه نمیکشید تبش میرفت بالا
کمپرس رو اصلا از روی پاش برندار
با آب ملایم پاشویش کن و زیر بغلش و رو شکمش هم پارچه خیس بزار

نه مشکلی نداره چون یک روز اینجوری هستن

باید هر چهار ساعت یه بار چک کنی ،با دما سنج جیوه ای بگیر،استامینوفنم هر۳،۴ ساعت یه بار بهش بده پاهاش رو هم با قنداق ببند ،لزومی نداره کف پا و دست هارو ببندی،

نه زیاد نیست اما باید مرتب اندازه بگیری ،دما سنج دیجیتالی نیم درجه کمتر نشون میده

نترس ۳۶ و نیم اصلا تب نیست تا ۳۷ مشکلی نداره